Válasszon nyelvet
Choose your language
Wähle deine Sprache

Történetünk

Múlt

1991-től kereskedtünk bérelt telephelyen műanyag félkész termékekkel,rudakkal,csövekkel,lemezekkel, vágatokkal (zedex, ZX-100; poliamid PA, pom POM , polietilén PE,polipropilén PP;polivinilklorid PVC polietilén teraftarát PET , poliéter éter keton PEEK ,polimetil-metakrilát PMMA , textilbakelit PFCC , üvegszálas lemez EPGC, politetrafluoretilén PTFE (teflon),  polivinilidén fluorid PVDF, valamint partnereink által gyártott alkatrészeket forgalmaztunk.
1994-től saját tulajdonú ingatlanból szolgáltuk ki vevőinket.
1998-ban alakítottuk ki Újpesten az első termelő-gyártó kapacitásunkat, beindult a műanyag alkatrészek saját gyártása.
2001-ben balassagyarmati kereskedelmi részleget nyitottunk meg.
2004-ig többszöri átalakításon esett át az újpesti Attila utcai telephely az egyre bővülő CNC forgácsoló és raktározási igénynek megfelelően.
2008-ban vásárolt telephelyünk teljes rekonstrukción esett át.
2010-ben hatékony működést biztosító új telephelyre a 1047 Budapest, Baross u.46-ba költöztünk.

2006-tól kiállítunk külföldi vásárokon.

 

Jelen

Új telephelyünkön 12 CNC és 8 hagyományos megmunkáló géppel rendelkezünk. Ezeken a gépeken különféle egyedi és nagysorozatú alkatrészeket gyártunk számítógépes modell, minta vagy műszaki rajz alapján. Gépeinkhez Solid Edge CAD tervező és Edgecam CAM megmunkáló szoftvert használunk. A rendszer alkalmazása lehetőséget  nyújt,hogy különböző CAD-CAM rendszerekből fogadjunk 2D-s vagy 3D-s modelleket,majd előállítsuk a megmunkálásukhoz szükséges CNC technológiai programot. Így csökkentve a hibalehetőségeket, rövidítve a vállalási határidőket. A CAD-CAM szoftver, és a nagysebességű, nagypontosságú (HSHP) megmunkálásra alkalmas CNC gépeink révén olyan, bonyolult felületeket tartalmazó munkadarabok megmunkálására is képesek vagyunk amire korábban nem. 

2011-től a minőséget nem csak legyártani,hanem a 3D-s mérőgépünkkel mérni is tudjuk. Optikai mérőgépünk sorozatok gyors mérését segíti.

A CNC technika száguldva fejlődik. A folyamatos technológiai fejlesztés kihívás számunkra,hogyan alkalmazzuk a mi szűk műanyag forgácsolási területünkre.