Keresse a Holes Kft-nél a következő műszaki műanyagokat is: ZX100 illetve ZEDEX® család (530,324…), poliamid, POM , polietilén, polietilén teraftarát , poliéter éter keton , PMMA , textilbakelit , üvegszálas lemez, PTFE, teflon, PA6.6, PVDF, üvegszálas szigetelő lemez, polipropilén, POM GF25, PTFE GF30, PEEK GF30

Milyen esetekben válthatjuk ki a fém alkatrészeket műanyag alkatrészekkel?

Váltson műanyagraAz ipari technológia folyamatosan változik és megújul, emiatt a munkálatok során felhasznált alkatrészek összetétele is változik, és előfordulhatnak olyan területek, ahol meglepve tapasztalhatjuk, hogy fém alkatrészek helyett műanyag kiegészítőket használnak fel.

A műanyag egy szintetikus, mesterségesen előállított anyag. A szakemberek folyamatosan azon kísérleteznek, hogy minél értékesebb műszaki jellemzőkkel ruházzák fel, és így teremtsenek lehetőséget arra, hogy különböző ipari területeken tudják felhasználni. A műanyagot az alkatrészgyártáshoz is alkalmazzák, és vannak olyan berendezések, gépek, ahol fém alkatrészek helyett műanyagot használnak, sok esetben azért, mert utóbbi strapabíróbb szerkezettel bír, mint a fém alapanyagból előállított eszközök. A műanyag alkatrészek másik nagy előnye a könnyű súly és a kedvező ár.

A műanyag alkatrészek számos területen kiválóan helyettesítik a fém típusokat! Bátran forduljon hozzánk, és ossza meg velünk speciális igényeit, mi megtaláljuk a megoldást!