Keresse a Holes Kft-nél a következő műszaki műanyagokat is: ZX100 illetve ZEDEX® család (530,324…), poliamid, POM , polietilén, polietilén teraftarát , poliéter éter keton , PMMA , textilbakelit , üvegszálas lemez, PTFE, teflon, PA6.6, PVDF, üvegszálas szigetelő lemez, polipropilén, POM GF25, PTFE GF30, PEEK GF30

A hatékonyság növelése az automatizálás terén

A hatékonyság  növelése az automatizálás terén Modern világunkban, amit csak lehetséges, próbálunk automatizálni, hogy minél kevesebb emberi erőre legyen szükség a termékek előállításához. Így sokkal hatékonyabban működhetnek a gyártási folyamatok, és ez által a termelő cég is nagyobb bevételre tehet szert. Az automatizálásból természetesen a műanyag forgácsolás sem maradhat ki, ami a késztermékek előállításának hatékonyságát növeli.

Az automatizált műanyag forgácsolással a rendelkezésre álló erőforrásokat átcsoportosíthatjuk a gyártás más területeire, így egyszerre több részfolyamatot varázsolhatunk eredményesebbé. Egységnyi idő alatt több terméket állíthatunk elő, így növekvő bevételre és csökkenő költségekre számíthatunk. A hatékonyság növelésére megéri beruházni!

Műanyag termékek előállításával foglalkozik? Keressen fel minket bizalommal, ismerje meg jobban a műanyag forgácsolás nyújtotta lehetőségeket! Szolgáltatásainkkal kapcsolatos bővebb tájékoztatásért forduljon bátran munkatársainkhoz!