Keresse a Holes Kft-nél a következő műszaki műanyagokat is: ZX100 illetve ZEDEX® család (530,324…), poliamid, POM , polietilén, polietilén teraftarát , poliéter éter keton , PMMA , textilbakelit , üvegszálas lemez, PTFE, teflon, PA6.6, PVDF, üvegszálas szigetelő lemez, polipropilén, POM GF25, PTFE GF30, PEEK GF30

Az automatizálás térnyerése a műanyag forgácsolásnál

Az automatizálás térnyerése a műanyag forgácsolásnálA műanyagból készült alkatrészek megformálásának és méretezésének alapvető módszere a műanyag forgácsolás. A műanyag forgácsoláshoz olyan szerszámok, illetve berendezések alkalmasak, amik az anyag fizikai tulajdonságainak  megfelelő megmunkálást tesznek lehetővé.

A műanyag forgácsolás napjainkban már nem csupán kézi szerszámokkal lehetséges, de a fejlődő technológiának köszönhetően automata berendezésekkel is megvalósítható. Az automatizálás térnyerése lehetővé teszi, hogy a műanyag forgácsolás sokkal rövidebb idő alatt készüljön el, ezzel párhuzamosan pedig sokkal nagyobb példányszámban lehessen műanyag alkatrészeket gyártani. Ezzel a változással sokkal gazdaságosabbá vált a gyártás, ráadásul nagyobb a termelékenység és a bevétel is.

Forduljon hozzánk bizalommal, és vegye igénybe szolgáltatásainkat műanyag forgácsolással kapcsolatban is! Amennyiben korszerű eljárással készült alkatrészeket szeretne rendelni, elérhetőségeinken kapcsolatba léphet velünk részletes tájékoztatásért!