Történet

Múlt

1991-től bérelt telephelyen félkész termékeket,rudakat,csöveket,lemezeket, poliamid, pom , polietilén, polietilén teraftarát , poliéter éter keton , pmma , textilbakelit , üvegszálas lemez, ptfe, teflon, pa6.6, pvdf, üvegszálas szigetelő lemez, polipropilén, pom gf25, ptfe gf30, peek ketron gf30, valamint partnereink által gyártott alkatrészeket forgalmaztunk.
1994-től saját tulajdonú ingatlanból szolgáltuk ki vevőinket.
1998-ban alakítottuk ki Újpesten az első termelő-gyártó kapacitásunkat, beindult a műanyag alkatrészek saját gyártása.
2001-ben balassagyarmati kereskedelmi részleget alakítottuk ki.
2004-ig többszöri átalakításon esett át az Újpesti Attila utcai telephely az egyre bővülő CNC forgácsoló és raktározási igénynek megfelelően.
2008-ban vásárolt  negyedik kerületben Baross utcai telephelyünket a teljes rekonstrukció után az Attila utcából való átköltözés követte.
2010. nyarán hatékony működést biztosító új telephelyre költöztünk, a 1047.Budapest, Baross u.46-ba.
A CNC technika száguldva fejlődik. A folyamatos technológiai fejlesztés kihívás és tanulás számunkra, ebben rejlő előnyöket ügyfeleink fogják tapasztalni.

Jelen

2010-től az új telephelyünkön hét CNC és 12 hagyományos megmunkáló géppel rendelkezünk. Ezeken a gépeken különféle egyedi és nagysorozatú alkatrészeket is gyártunk, számítógépes modell, minta vagy műszaki rajz alapján. Gépeinkhez EdgeCAM® tervező és megmunkáló szoftvert használunk. A rendszer alkalmazása lehetőséget  nyújt számunkra, hogy különböző CAD-CAM rendszerekből fogadjunk 2D-s vagy 3D-s modelleket és előállítsuk a megmunkálásukhoz szükséges CNC technológiai programot, csökkentve a hibalehetőségeket, rövidítve a vállalási határidőket. A CAD-CAM szoftver, és a nagysebességű, nagypontosságú (HSHP) megmunkálásra alkalmas CNC vezérlőink és gépeink révén olyan, bonyolult felületeket tartalmazó, munkadarabok megmunkálására is képesek vagyunk amire korábban nem. 

2011-től a minőséget nem csak legyártani tudjuk, hanem a svájci TESA 3D-s mérő gépünkkel meg is tudjuk mérni.