Cégünkről - a cég filozófiája, céljaink

A HOLES KFT-t 1991-ben azzal a céllal alapítottuk meg, hogy a hazai piacon megismertessük a fejlett ipari országokban már széles körben használt és elismert ipari műanyagokat,ZX100 illetve ZEDEX® család (530,324…), poliamid, POM , polietilén, polietilén teraftarát , poliéter éter keton , PMMA , textilbakelit , üvegszálas lemez, PTFE, teflon, PA6.6, PVDF, üvegszálas szigetelő lemez, polipropilén, POM GF25, PTFE GF30, PEEK GF30. A kiváló tulajdonságokkal rendelkező anyagokat, a megmunkálásukhoz szükséges szakmai fogásokat egy hosszabb németországi munka során ismertük meg. Itt szereztük meg azt az elméleti és gyakorlati útravalót, amellyel hazatérve belevágtunk egy sikert ígérő műszaki tanácsadáson alapuló kereskedelmi és termelő vállalat létrehozásába. 
A vevői igényekhez pontosan illeszkedő kompetens gyártó és kereskedelmi tevékenységünket, műszaki tanácsadásunkat úgy végezzük, hogy azzal magas hozzáadott értéket megtestesítő műszaki műanyag alkatrészeket szállíthassunk Önöknek.

A műszaki színvonalunk állandó növelése,rugalmasságunk megőrzése és a beszállító és megrendelő partnereink vállaltunk iránti bizalmának erősítése a legfőbb cél számunkra.

Innováció

Cégünk folyamatosan kutat és fejleszt a gyártás és forgácsolás területén illetve kitekint, más kihívások felé, korunk egyik igazán nagy kihívása az energia ellátottság. Mi a megújuló energiák közül a szolár energiák kutatásába ástuk bele magunkat, a saját erőből történő fejlesztéshez külső, uniós forrásokat nyertünk el.

Infrastruktúra

Cégünket a kor követelményeinek megfelelő kommunikációs, illetve informatikai háttér biztosításával hoztuk létre. A kisebb cégekre jellemző rugalmasság és a nagyobbak tulajdonságának tartott stabilitás optimális arányát igyekszünk megtartani.

Minősített vállalkozás

A HOLES Műanyag-Siklócsapágy Kft a 
TMV 510 TOPPER NCT típusú fúró-maró megmunkáló központ beszerzésére a 
GVOP-2.1.1 számú pályázatból 7.676.700 Ft vissza nem térítendő támogatást nyert.

Magyarország cépba ér

Akkor igazi a minőség, amikor a megrendelő jön vissza nem a termék!
Ezen dokumentumunk évről évre megújul a TÜV Rheinland irányítása mellett

ISO Tanusítvány