Válasszon nyelvet
Choose your language
Wähle deine Sprache

Technológiákról bővebben

A CNC marásról röviden

A CNC marásról rövidenA CNC egy mozaikszó, a Computer Numerical Control-ból tevődik össze. Ez egy olyan szerszámgépet jelent, aminek a vezérlését egy programozható mikroszámítógép végzi. Használata a munkát meggyorsítja, pontosítja és egyenletessé teszi. A vezérlést mindig a beépített számítógép végzi, magát a feladatot pedig a felépítmény. Egyik típusuk a CNC maráshoz használatos gépek.

A CNC maráshoz szükséges gép két alapvető részből áll. Az egyik az elektronikus irányítóberendezés, a másik maga a szerszámgép, vagyis a maró egység. A mikroszámítógép minden részfolyamatot is felügyel, úgy mint a hűtést, a munkadarabok adagolását, a szerszámcserét, valamint a munkadarab és a szerszám mozgatását is. Ezeket előre meghatározott és beprogramozott adatok alapján szabályozza. A CNC maráshoz komoly szaktudásra van szükség, a mikroszámítógép programozását csak képzett szakember végezheti.

CNC maráshoz keres megbízható céget? Válasszon minket! Bővebb tájékoztatásért vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

A Miyano BNE 51 MSY ellenorsós CNC esztergáról bővebben

Miyano BNE 51 MSY ellenorsós CNC esztergaAhhoz, hogy a legjobbat nyújtsuk a bennünket felkereső ügyfelek számára, a gyártáshoz megbízható és a kor követelményeinek megfelelő berendezéseket alkalmazunk. Ezekkel a különböző munkadarabok legyártása sokkal hatékonyabb és gyorsabb, ezáltal pedig vállalkozásunk jó hírnevét is meg tudjuk alapozni. Az egyik legfontosabb berendezésünk a gépparkunkból a Miyano BNE 51 MSY ellenorsós CNC eszterga

Miyano BNE 51 MSY ellenorsós CNC eszterga egy kitűnő megmunkáló központ, amiről a legfőbb tudnivaló az, hogy 24 férőhelyes szerszámtárral rendelkezik, emiatt sok esztergakés elfér benne. Ez hozzájárul ahhoz, hogy csökkenjen a gyártási mellékidő, hiszen ennek a tulajdonságnak köszönhetően rengeteg szerszámbeállítási időt lehet spórolni. Ez a régi típusú berendezéseknél gyakran óriási fennakadást okozott a termelésben. A Miyano BNE 51 MSY ellenorsós CNC eszterga nem csupán emiatt termelékeny, hanem azért is, mert több orsó helyezkedik el benne. Gyors, pontos működésének, valamint a rugalmasan programozható Mitsubishi vezérlésnek köszönhetően igazán komplex munkadarabok születnek Miyano BNE 51 MSY ellenorsós CNC esztergaalkalmazásával, ezáltal a termékeinkkel kapcsolatban is a legjobbat nyújthatjuk ügyfeleinknek. A berendezés lehetővé teszi az olcsóbb gyártási költséget, ez pedig mindenképp előnyös, főleg az ügyfelek szempontjából. A Miyano BNE 51 MSY ellenorsós CNC eszterga akár az 50 mm-es nagyságú munkadarabok gazdaságos szériagyártását is lehetővé teszi.

Miyano BNE 51 MSY ellenorsós CNC eszterga alkalmazása minden szempontból előnyöket biztosít. A berendezés hosszú távon képes kiszolgálni cégünket és az ügyfeleket egyaránt. Ha felkeltettük érdeklődését, és szeretné megtapasztalni a berendezés előnyeit, vagy kérdései lennének a gyártás menetével, alkalmazott rendszerekkel, esetleg a termékekkel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken! Munkatársaink készséggel állnak az Ön rendelkezésére bármilyen kérdéssel kapcsolatban.