Válasszon nyelvet
Choose your language
Wähle deine Sprache

Filozófiánk

 

Cégünkről a cég filozófiája, céljaink

1991-ben a HOLES Műanyag-Siklócsapágy KFT-t azzal a céllal alapítottuk meg, hogy a hazai piacon forgalmazzuk a fejlett ipari országokban már széles körben használt és elismert ipari műanyagokat, mint a  ZEDEX® család, ZX-100, ZX-324, ZX-410, ZX-530, poliamid PA6G, PA6, PA6.6, PA12, polioximetilén POM-C, POM-H, POM-ELS, POM GF25, polietilén PE-55, PE-HD, PE-UHMW; polipropilén PP; polietilénteraftalát PET, PETP, PETH, politetrafluoretilén PTFE - Teflon; PTFE GF30; poliéter-éter-keton PEEK, PEEK GF30, plexi PMMA; polikarbonát PC; textilbakelit PF CC, üvegszálas lemez EP GC, polivinilidén fluorid PVDF, ... stb. A kiváló tulajdonságokkal rendelkező anyagokat, a megmunkálásukhoz szükséges szakmai fogásokat több éves németországi munka során ismertük meg. Itt szereztük meg azt az elméleti és gyakorlati útravalót, amellyel hazatérve belevágtunk egy sikert ígérő műszaki tanácsadáson alapuló, kereskedelmi és termelő vállalat létrehozásába. A vevői igényekhez pontosan illeszkedő kompetens gyártó és kereskedelmi tevékenységünket, műszaki tanácsadásunkat úgy végezzük, hogy azzal magas hozzáadott értékkel rendelkező műszaki műanyag félkésztermékeket, vágatokat ill. készre forgácsolt alkatrészeket szállíthassunk Önöknek. A műszaki színvonalunk állandó növelése, rugalmasságunk megőrzése mellett beszállító és megrendelő partnereink bizalmának erősítése a legfőbb cél számunkra. A műszaki színvonalunk állandó növelése, rugalmasságunk megőrzése mellett ügyfeleink bizalmának erősítése a legfőbb cél számunkra.

Innováció

Cégünk folyamatosan fejleszt a gyártás és forgácsolás területén. Bejegyzett "know-how"-nk nagymértékben segíti munkánkat. Az automatizálás, robotizálás nyújtotta előnyöket igyekszünk minél intenzívebben kihasználni.

Infrastruktúra

A mindenkori követelményeinek megfelelő kommunikációs, illetve informatikai hátteret alakítunk ki. A kisebb cégekre jellemző rugalmasság és a nagyobbak tulajdonságának tartott stabilitás optimális arányát igyekszünk megtartani.  A kisebb cégek rugalmasságának és a nagyobbak stabilitásának optimális arányát igyekszünk megtartani.