Filozófiánk

Cégünkről - a cég filozófiája, céljaink

1991-ben a HOLES Műanyag-Siklócsapágy KFT-t azzal a céllal alapítottuk meg, hogy a hazai piacon forgalmazzuk a fejlett ipari országokban már széles körben használt és elismert ipari műanyagokat, mint a  ZEDEX® család ZX-100,  ZX-324, ZX-410, ZX-530, ...; poliamid PA6G, PA6, PA6.6, PA12..; polioximetilén POM-C, POM-H, POM-ELS,POMGF25... , polietilén PE-55, PE-HD, PEUHMW...;polipropilén PP; polietilénteraftalát PET,PETP...; politetrafluoretilén(teflon) PTFE; PTFEGF30; poliéter-éter-keton PEEK, PEEK GF30..., plexi PMMA ; policarbonát PC; textilbakelit PF CC.. , üvegszálas lemez EP GC...,polivinilidén fluorid PVDF;stb. A kiváló tulajdonságokkal rendelkező anyagokat, a megmunkálásukhoz szükséges szakmai fogásokat egy több éves németországi munka során ismertük meg. Itt szereztük meg azt az elméleti és gyakorlati útravalót, amellyel hazatérve belevágtunk egy sikert ígérő műszaki tanácsadáson alapuló kereskedelmi és termelő vállalat létrehozásába. 
A vevői igényekhez pontosan illeszkedő kompetens gyártó és kereskedelmi tevékenységünket, műszaki tanácsadásunkat úgy végezzük, hogy azzal magas hozzáadott értéket megtestesítő műszaki műanyag félkésztermékeket,vágatokat ill. készre forgácsolt alkatrészeket szállíthassunk Önöknek.

A műszaki színvonalunk állandó növelése,rugalmasságunk megőrzése, beszállító és megrendelő partnereink cégünk iránti bizalmának erősítése a legfőbb cél számunkra.

Innováció

Cégünk folyamatosan fejleszt a gyártás és forgácsolás területén.Bejegyzett "know-how"-nk nagymértékben segíti munkánkat.Az automatizálás,robotizálás nyújtotta előnyöket igyekszünk minnél intenzívebben kihasználni.

Infrastruktúra

 A mindenkori követelményeinek megfelelő kommunikációs, illetve informatikai hátteret alakítunk ki. A kisebb cégekre jellemző rugalmasság és a nagyobbak tulajdonságának tartott stabilitás optimális arányát igyekszünk megtartani.